torstai 5. tammikuuta 2012

Välitilinpäätös

Kuten ensimmäisessä kirjoituksessa kerroin, oli tämän blogin aloittamisen pääasiallinen syy verkkoviestintäkurssin kurssityö. Tänään on koittanut se päivä, jolloin kurssityön osuus blogissani päättyy - mutta blogia ei ole tarkoitus päättää.

Viestintävirasto ja sosiaalinen media -blogi ehtinyt jo kunnioitettavaan yhden kuukauden ikään :) ja sinä aikana on syntynyt tekstejä melko tiuhaan tahtiin. Olen käsitellyt Viestintäviraston strategian ja kriittisten menestystekijöiden merkitystä sosiaalisen median hyödyntämisessä, viraston tähän astista some-elämää ja hahmotellut tulevaisuudennäkymiäkin. Muutama herkullinen aihe on jäänyt käsittelemättäkin: mm. henkilöstön some-ohjeistukseen ja sosiaalisen median hyödyntämiseen kriisiviestinnässä on tarkoitus palata vielä tuonnempana.

Minulle tämän blogin kirjoittaminen on ollut opettavaa ja antoisaa. Blogi on kasvanut alkuperäistarkoitustaan suuremmaksi. Olen saanut hyvän syyn pohtia omaa työtäni osana laajempaa kokonaisuutta. Samalla olen saanut myös erittäin hyviä oppitunteja organisaatiobloggaamisen ihanuudesta ja välillä ahdistuksestakin. (Näitäkin ajatuksia olisi mukava jakaa teidän kanssanne.) Toivottavasti myös te, jotka olette lukeneet ja kommentoineet tekstejäni, olette saaneet niistä jotain. Kiitokset erityisesti kaikista avartavista ja viisaista kommenteistanne, toivottavasti ehditte palata tontilleni jatkossakin!

4 kommenttia:

 1. Kiitos , kun olet jakanut kokemuksia kanssamme. Keskusteluun en ole ehtinyt toistaiseksi osallistua, kun olen paahtanut omaa kurssityötäni kasaan. Sen pistän pakettiin nyt viikonloppuna. Ja ajatukset voi jälleen kääntää myös muihin asioihin.

  Kiva kuulla, että jatkat blogisi kirjoittamista ja se säilyy täällä edelleen. olin jo huolissani, että mitä jos se katoaa tammikuun lopussa enkä ole ehtinyt lukea kaikkea - tai tulee tarpeen palata johonkin kirjoitukseesi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Kirsi viestistäsi! Toivottavasti sinunkin kurssityösi tuli onnelliseen päätökseensä. Odotan innolla raporttiasi siitä parin viikon päästä. Tavataan taas Inforilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää pohdintaa sisar/veljesorganisaatiolta. Aloitin itse hetki sitten vastaanvanlaisen pohdinnan. Näkökulmani on verkostotoiminnan kehittäminen. Löytyy täältä: http://pvverkostotoiminta.blogspot.com/

   Poista
 3. Tämä blogi on loistava osoitus siitä, miten viranomaisen ei tosiaankaan tarvitse piiloutua norsunluutorniin, vaan miten avoin ja läpinäkyvä organisaation uusintaminen käy ihan luontevasti somessa, yksilöpuheen äänenpainoin. Hyvä, Heli!

  VastaaPoista